tiistai 14. toukokuuta 2013

Caviar manicure

Tjenare alla!
Arvostelussa tällä kertaa Ciaté Caviar manicure ''limited edition'' boxi. Tämä sisälsi siis kaviaarihelmet ja yhden kynsilakan. 
Kicksissä hinta oli 22.90 € ja todellakin toivon että en olisi näin paljon tästä maksanut. En tiedä päteekö se kaikkiin kaviaarikynsiin, mutta ne eivät pysyneet kynsissäni kuin max tunnin. parin kolmen tunnin jälkeen kynsissä ei ollut jäljellä YHTÄÄN mitään. Todella huono ostos.. Takana oli ohjeet tekoon ja sisällä oli vielä yksityiskohtaisemmat ohjeet, vaikka noudatin niitä pilkuntarkasti ja annoin niiden jopa kuivua puoli tuntia, tulokset olivat täyttä shaibaa. Tai siis olivathan kynnet älyttömän hienot heti laitoin jälkeen, mutta pitkäaikaista iloa ne eivät tuota.. 
Noh, en luovuttanut vielä vaan korjailin kynsiä hieman ja tein samat jutut, mutta päätin kokeilla jospa päälylakka pitäisi ne paremmin paikallaan. kävä kyllä jouduin pettymään niihinkin, jopa enemmän kuin siihen ettei päälylakkaa ollut. Kynnestä lähti isompina liuskoina helmiryppäitä ja lopulta niistäkään ei ollut mitään jäljellä. Taitaa jäädä laatikonpohjalle lojumaan tämä tuote, ellen sitten joskus sitä halua käyttää sen tunnin ilon takia, mutta yhteenvetona sanoisin että tätä tuotetta ei kyllä kannata ostaa, jos sen näätte jättäkkää suosiolla hyllyyn. Ja niinkun mainitsinkin, en tiedä päteekö tämä juuri tähän tuotteeseen vai yleisesti kaviaarihelmiin että käyttäytyvät tällätavalla, TOOOOODELLA turha ostos :-(

PP122 - hoopla
caviar pearls - tutti frutti

Ei kommentteja: