torstai 30. kesäkuuta 2011

Tuliaiset

Porukat kävi vähän lomailemassa ja mamma toi mulle pari tuliaista. Ekana Maybellinen mini colorama # 3 ''Tutti Frutti''. Lakka on tosi suloisen vaaleanpunainen jossa on vähän niinkuin kultaisia hileitä. Ainoa huono puoli on että lakan peittävyys on todella huono. Itse laitoin lakkaa kolme kerrosta, silloin omasta mielestäni peittävyys oli tarpeeksi hyvä. Kaksi kerrostakin riitti jo saamaan ihan peittävän kerroksen. Riippuu siitä miten itse tykkää :)
Lakka 3x kerroksen jälkeen.
Sitten sain myös Maybellinen pienen luomiväri duon. #875 Blue, Black, Silver. Nämä ovat uusia kaupoissa ja olen tätä aijemminkin kuolaillut. Ja nyt sitten sen sain !

Ainoa mikä vähän veti suunpieliä alas ja toi pienen pettymyksen, oli tuo mustantummansininen, miksikä sitä nyt haluaakin kutsua. Kun levitin sitä kädelle se näytti tältä:

Tässäpä tulikin sitten nämä tuliaiset. Ajattelin tässä että voisin tehdä tuton siitä miten saa helposti silmämeikin jolla silmät saa esiin hyvin! Eräs lukija sanoi että hänellä on tämän kesän tavoitteena oppia meikkaamaan enemmän kuin pelkkää ripsiväriä, joten siitä lähti ajatus. Tein tuton kuvilla joten toivottavasti nyt jotenkuten tästä tuli selvä ja ymmärrettävä juttu! :) Ainiin pahoittelen nyppimättömiä kulmiani :D

Eli vaihe 1. Levitä luomivärin pohjustusaine koko luomelle ihan kulmakarva rajaan asti, katkoviivojen mukaisesti. (jos sinulla ei ole pohjustusainetta, valkoinen kajaali taikka vaalea mattemainen luomiväri käy yhtä hyvin)
Vaihe 2. Ota paletista parhaiten omaa ihon sävyäsi vastaava väri...
... ja levitä sitä katkoviivojen mukaisesti luomelle.
Vaihe 3. Ota luomiväri joka on hieman ihoasi tummempi (mieluiten vaaleanruskea) sekä luomiväri joka on ihoasi vaaleampi, se saa olla reilustikkin vaaleampi, sillä kirkas/vaalea väri tuo silmiä esiin.
Sen jälkeen kun luomivärit on valittu, levitä ensin kuvan 1 osoittamalla tavalla tumma luomiväri silmän ulkonurkkaan. Aloita levitys ulommalta ja häivytä sitä sisälle päin. Varo laittamasta liikaa väriä ettei siitä tule liian tumma, tarkoitus on saada vain pienimuotoinen ''varjo'' aikaan. Seuraavaksi levitä vaalea luomiväri kuvan 2 osoittamalla tavalla, kulmakarvan rajasta sisänurkkaan päin. 
Vaihe 4. Kulmien piirtäminen. Voit toki tehdä kulmat ihan miten vain haluat, mutta kerron kuitenkin kuinka saada luonnolliset kulmat jotka tuovat silmät esiin. Ensimmäiseksi harjaa kulmasi sojottavien karvojen varalta, ja sen jälkeen ota kulmakynä käteen rennolla otteella ja värjää vain hellästi ''raot'' joita on kulmissa. Sen jälkeen piirrä hennolla otteella n. kulman keskiosasta ulos päin ja harjaa sen jälkee päälle. Kulman sisänurkkaan ei kosketa ollenkaan. Toinen vaihtoehto on värjätä kulmakarvat
Vaihe 5. Eyelinerin laitto. Voit laittaa tähän lookiin eyelinerin kolmella tavalla. Voit piirtää sen 1/3, 2/3 tai sitten 3/3. Mitä pidemmälle piirrät eyerlinerillä, sitä vaikeampaa se on, joten jos et ole kamalasti kokenut tässä eyelinerin piirtämisessä niin suosittelen aloittamista 1/3 kohdasta, tee liner siis taitojesti mukaisesti ettei siitä tule ruma ja suttuinen. Harjoitus tekee mestarin :)
Vaihe 6. Nyt kun luomelle on laitettu eyeliner, jatka sitä vielä sen verran että laitat ulkonurkasta kissamaisen siivekkeen. Tämä saa pienetkin silmät näyttämään suurilta. Varo kuitenkin tekemästä liian suurta ''siipeä''
 Vaihe 7. Laita valkoista kajaalia vesirajaan, se saa kirjaimellisesti silmät ''pomppaamaan esiin'' Tämän vaiheen voi kyllä skipata mutta se täydentää meikkiä, joten suosittelen että teette myös tämän vaiheen.
Vaihe 8. Nyt kun kaikki vaikeimmat vaiheet ovat ohi, voi laittaa luonnollisesti ripsivärin. Mutta alaripsiin älä laita paljon ripsiväriä sillä se pienentää silmiä. Koeta saada ''yläripset'' mahdollisimman tuuheiksi ja kaareviksi ja alaripset jätä lähes ripsivärittä. Pahoittelen että tässä kuvassa ripsiväriä lurahti vähän liikaa alaripsiin, joten ripsiväriä saa olla todella kevyesti.

8 kommenttia:

Tui Tui kirjoitti...

Voi miten kivoja tuliaisia ja miten ihana meikki! Mäpä meen maanantaina tuohon naapuri kaupunkiin joten meinaan sijottaa ehkä vähän tommosiin perusjuttuihin.. Luomivärin pohjustusaine? wtf??! :D Mistä semmosta saa?
Tää tuto kyllä selvensi paljon, ehkä mä alotan harjottelun tän avulla, kiitti! :)

Beautificationbox kirjoitti...

Kyllä itsekkin kiittelin jo :) Noh, seppälästä saa ainakin sen omaa tuotemerkkiä, ja yleensäkkin niitä saa kaupoista joissa myydään meikkejä. Mutta sehän ei ole mikään pakkohankinta. Luomiväri vain pysyy sen avulla paremmin ja hyvänä kokopäivän :) Ole hyvä, erittin kiva jos siitä on apua!

Niniane kirjoitti...

Mäkin hankin ton mini coloraman kirppikseltä vähän aikaa sitten. Toisessakin blogissa on ollut maininta, että se ei kyllä peitä paljoa, mutta on musta kyllä söpön värinen! Itse en ole vielä ehtinyt testata, mutta toivottavasti pian...

Beautificationbox kirjoitti...

Joo se on kyllä aivan syötävän söpön värinen mutta harmittaa vaan että se ei peitä niin hyvin. :) Muuten on kyllä kaikinpuolin ihana lakka!

NailHai kirjoitti...

Kiva blogi, sivupalkissa ehkä vähän turhia kuvia. Mutta ihanan värikän. :)) Tuo lakka vaikuttaa ihanalta.

Pinja kirjoitti...

Tosi kiva meikki! Niin sanoit että uusi ed hardy olis tosi hyvä hajuvesi, mistä sitä sitten saa ja miltä pullo näyttää? saako ihan suomesta?

Muotibloggaaja kirjoitti...

Moikka moi !
Kivan oloinen blogi itekkin kirjottelen tuollaista mutoiblogia,joten ajattelin kysyä että jos tultais toistemme lukioiksi ? Se olis kiva mutta ei toki pakko :)
www.muoti-blogi.blogspot.com

Beautificationbox kirjoitti...

Nailhai: Kiitos, joo no kuvia on siellä paljon, mutta tykkään niistä niin sinne sitten laitoin oikein kasan :D

Pinja: Kiitos. :) Ed hardya saa ihan suomesta. Kicks myymälöissä niitä pitäisi olla, sekä http://www.parfyymi.fi/Search.aspx tuolta sivulta voi tilata tax free hintaan, jos ei ole mahdollista kicksiin mennä :)

Muotibloggaaja: käynpäs vilkasemassa mitä siellä löytyy, jos vaikuttaa että kiinnostaa niin tottakai lukijaksi ryhdyn ;)