sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Kesäkivaa

Joo tässä eräs kaunis päivä tekasin taas kynsiä, no oli jo mielessä sellainen hieno kelta valkoinen ''desiggnnnn'' mutta sitten se menikin vähän pilalle ettei siitä oikein tullu sitten sellaset niinku halusin, joten otin ne sitten pois mutta kuvan kerkesin ottaa + lakat joita käytin

Sitten kun otin pois nämä nii tekasin itselle sitten hienommat 
kynnet liukuvärjäyksellä, näistä ainakin tykkään ja näillä kehtaa jo ollakkin, aivan kynsien kärjessä on tumman liilaa joka ei nyt valitettavasti kuvaan ikuistunut oikein hyvin.
ja lakat joita käytin :)
Ja sitten vielä varpaankynnet lakkasin, ei mitään kamalan hienoa mutta onpa jotain sielläkin sitten. Normaalisti en kyllä lakkaa muutakuin yhdellä värillä kun olen aika surkea varpaankynsiä laittamaan, mutta tälläiset HYVIN yksinkertaiset ei mitään erikoista. Ei maailman kauneimmat mutta ehkä joku päivä vielä osaan sitten tehdä varpaisiinkin jotakin kivempaa:)
Oikeastaan isossavarpaassakin on pinkkiä ja punaista mutta ei oikein näy muutakun että olis pelkästään punainen.



PST.  H-kynsiblogissa on kiva arvonta, käykää kurkkaamassa :) sinne pääset ->TÄÄLTÄ<-

6 kommenttia:

Daniela kirjoitti...

Aivan ihana tuo liukuvärjäys!! Tosihyvin yhdistelit eri värejä siihen :)

Beautificationbox kirjoitti...

Kiitos, tykkään itekki että tuli kivat :)

Niniane kirjoitti...

TOsi ihaan liukuvärjäys, itsekin oon tykästynyt paljon erilaisiin liukuvärjäyksiin. Olet tosi kivasti onnistunut käyttämään montaa eri väriä!

Beautificationbox kirjoitti...

Kiitän! juu ne on kyllä kivoja ja kun ei mee niin hirveesti aikaakaan ja ei ne tarvii välttis muuta koristelua ku ne on itessää jo hienot :) Harmi vaan että tuo kuva on vähän huono, näyttää liian sinisiltä nuo kärjet.

niina kirjoitti...

aivan ihania kynsiä (:

Beautificationbox kirjoitti...

Kiiitos paljon! :)