perjantai 3. kesäkuuta 2011

Stuff

Elikkäs, tässä postauksessa tulee nyt kaikkea mahdollista taivaan ja maan väliltä.. :)
Aivan ekana kuitenkin katsotaan kyselyn tulokset! vastauksia tuli siis 20, kiitos vastanneille. Kysymyshän kuului siis:

Kuinka usein meikkaat?
Joka päivä - 55 %
Harvoin - 5 %
Satunnaisesti - 5 %
Aina kun jaksaa - 30 %
En meikkaa - 5 %

Kyselyn tulokset vähän yllättivät sillä että yli puolet meikkaa joka päivä. Meikkaatteko te ihan tosi esim. sunnuntainakin, vaikka tietäisitte että ette oo lähössä mihinkään? Ja uusi kysely on käynnissä ! :)


Noh tässä on ensimmäiseksi L´ORÉAL:ilta naaman/meikin pesuun tälläinen tuubi jonka olen ostanut jo jonkin aikaa sitten mutta tosiaan se unohtui tänne laittaa.. Takana sanotaan näin: ''Puhdistusemulsio normaalille ja sekaiholle. Poistaa epäpuhtaudet ja meikin kasvoista ja silmistä. Emulsio sisältää Hydra claryl-ainesosan, joka tasapainottaa, auttaa kosteuttamaan ihoa ja poistamaan ylimääräistä talia kasvojen helposti rasvoittuvilla alueilla. TULOS: Ihosta tulee pehmeä ja tasapainoinen. Raikas ja mattapintainen lopputulos välittömästi.'' Nojoo, tollasia aika perus meikinpesuaineen jutskuja. Ite tykkään tästä tosi paljon, ainoa miinus sanottakoon siitä että koostumus on kuin löysää käsirasvaa, joten tätä saattaa lurahtaa helposti liikaa ja sitten sitä menee ihan hukkaan. Muuten kyllä täyttää kaikki kohdat mitä sanotaankin.

Tässä tavallinen meikkipussukka jonka ostin H&Mstä  pussukka maksoi 2.95€, se vain oli kutsuvasti siellä korissa joten päätimpä sitten ostaa sen.. olempas niin hurahtanut kaikkeen leopardi-tavaraan.. Miten te, onko iskenyt leopardikuvio vai onko se vain jotakin hössötystä

Tässä pari tavaraa jotka on tosiaan sieltä Virosta ostettu. Korvakoruista mainitsin mutta ikävä kyllä ''hukkasin'' ne ja löysin sitten vessasta ihan näkyvältä.. Noh tälläisen kuitenkin, ne maksoi 2,95€. Ostin myös aurinkolasit (Hamsrtaan myös aurinkolaseja) nämä oli niin hienot ja halvat joten päätin ostaa ne, 4,95 €. Onko teillä mitään himoja joihinkin tavaroihin, vaatteisiin, kenkiin ym? + Myös sormus jonka ostin Gina tricotista, Ei mikään kauneuden perikuva muttakun alennuksessa oli niin pitihän se ostaa.. :D

 Ehdottomat kesäsuosikit tulee tässä! Rakastan korkokenkiä ja kenkiä yleensäkin, mutta nämä ovat kyllä suosikkini kesäkenkinä. Ostin nämä viimevuonna ja hinta taisi olla jotain 35 €, Ovat hieman kärsineen näköset kun niitä on niin paljon käytetty.. :( Noh sitten toinen, tykkään kukista joten hiuksissa pienenä yksityiskohtana menee tollainen söpö kukkapinni. Nää menee kyllä ehdottomasti juhlissa ja ihan arkenakin!


 Joo tukitaan nyt tähän samaan syssyyn sitten vielä asu jolla olen chillailut päivän, kiitos lukijalle vinksusta, joka tätä ehdotti ! (kehitysideoita saa aina laittaa, ja palautetta, oli se sitten hyvää tai huonoa) Heh, olen hieman tärähtäneen näköinen kun kuva otettu päivän mellakoinnin jälkeen, asentokin näyttäis olevan kohdallaan.. Nojoo Elikkäs toi samainen ''löllykkä-paita'' on nähty aijemmassa postauksessa, sen alla sitten myöskin ginasta ostettu pinksu toppi jonka hinta on aina kai se 9,95 €, Noihin toppeihin tulee joku pakkomielle, omistan varmaan kaikki mahdolliset värit noista ! Jepjoo, sitten jotku vanhat ohuet sukkahousukangasta olevat mustat legginssit, käsikorua ei hirveästi näy mutta se on sellainen söpö jossa on sydän, jostain lehdestä saatu tilaajalahjaksi.. JA sitten ihanaiset kenkäni jotka esittelin juuri äsken! Noh, eiköhän ollu tämän päivän asiat tässä, kiitän ja kuittaan HYVÄÄ KESÄÄ!

 

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Rento asu ! tykkään (:

Beautificationbox kirjoitti...

Jep, aina voi olla tyylikäs mutta rento ;)

Maryah kirjoitti...

Ihanaiset kengät, samat löytyy kaapista. Ja niin tsiljoonat muutkin korkkarit :D I'm addicted to shoes, have to admit!

Beautificationbox kirjoitti...

JEP, sama täällä. on ne vaan niiiiiin ihania :)