keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Pläjäys !

Maanantaina käväsin Tuurissa mutkan ja tulihan siellä jonkinverran shoppailtua. En kuitenkaan kaikista jutuista ottaa kuvia koska olin laiskalla päällä 8) Mutta Kuitenkin joistakin, jospa nyt ensimmäiseksi kynsilakat.
Tässä ois siis W7 lakkoja joita tuli mukaan 3 kpl. vasemmalta oikealle #51 Wild blue, #19 Baby pink voi hitsi tää lakka oli kyllä niin söpön väristä kynnellä, jos jossain näätte niin suosittelen ostaan ! Ja sitten vielä#33 Diamond topcoat.
 Sekalaiset lakat. La Femmen #63 Ultra jonka pitäis olla sellanen rusehtava mutta se olikin aika lila, se oli pieni yllätys :D Sitten Qingyu (En tiedä tuliko nimi oikein, korjatkaa jos se tuli väärin) #101, sievä oranssi, mutta olisko jollain tietoa millä merkillä olis sellasta oranssia glitterlakkaa? Vikana IsaDora #631 Grape jam, erittäin hyvän värinen lakka, mutta en pidä liiemmin IsaDoran lakkojen harjasta joka on lyhyt ja leveä.
 Ja sitten vielä lakat jotka äitimuori on ostanut jonkun aikaa sitten. Oon aina tykänny siitä ku Dependillä on paljon värejä.. mutta minun mielestä Dependin lakat vois tulla isompiin pulloihin :( Noh mutta kuitenkin Nr 091, 230 ja 225. VOI ETTÄ rakastan niin tuota vihreää lakkaa! Se on niiiiiin söpö! Kun sitä lakkaa kynnelle siitä tulee sellane Mattashimmeri lakkaus, jos semmosta on edes olemassa :D Mutta yks lempparilakoista kyllä jut nyt tällä hetkellä, suosittelen kyllä sen ostamista lämpimästi.
Tälläinen pakkaus tarttui Tuurista mukaani. Ajattelin ettäkun en vielä omista mitään leimauskamppeita niin ostampas sitten tämän. Yhtään hintavampi se ei kyllä ois saanu olla ois muuten jäänyt ostamatta (8,50€) Mukana tuli laatta M2, valkonen erikoislakka, leimasin sekä rapa, skraappa mikä nyt lie onkaan :) Kokeilin tietty sitten leimailua ja olihan se vaan aika vaikeaa.. Mutta nyt ymmärrän miks kaikki pitää leimailusta nii paljon ku sillä saa helposti kivat kynnet! :D
Jeppisjoo, ja sitten vaatteisiin! Koska en nyt ole kaikista jaksanut kuvia ottaa, kuten jo aijemminkin sanoin niin luetteloin vain mitä oon ostanut, ja parista jutskusta on sitten kuvat :)
3 kpl Legginssejä normaalit ohuet joista kukaan tuskin tarvii  kuvaa :D, Farkkujen näköiset legginssit, mutta ne eivät ole farkkulegginssit ne on sellasta ohutta kangasta ja ne näyttää farkuilta ja sellaset joissa on ns. reikiä,rakoja,viivoja,repeymiä mitä lie sivuilla, näistä kuva. 2 Paitaa, Toppi ja sellanen lepakkohihainen sekä vaaleanpunainen huivi jota oon yrittäny etsiä kaikkialta ja lopulta löysinkin sellasen ja vielä suhtkoht halvalla ei maksanu ku 1.95€ ! 



Ja en voinut sitten vastustaa ostaa tänään vielä paria juttua. Lähin iteasiassa hakemaan itelle kenkiä jotka oli varauksessa ja matkalla sitten hupsanssanssaaa ostin paidan ja villatakin!
Tää valkonen on ihan normaali pitkä valkonen Ginan toppi mutta siinä oli tommone etuosa ja se makso VAAN 4,90€ kuka semmosta voi vastustaa?
 Tää villatakki oli erittäin ihana päällä, tosi lämmin ja muutevaa söpö<:
 Kerroin yhdessä postauksessa valkoisista läpsyköistä jotka ovat hyvin rakkaat ja jotka on kestäny niin kauan aikaa mulla ja mietin olisko kengät kestänyt vielä tämän kesän mulla, MUTTA kengät ikäväkyllä oli niin resut ettei ne enään kohta pysyneet jalassakaan.... Harmittaa mutta ostin sitten tälläset jotka on melkein samanlaiset ja hintaakin oli vain kymppi :)
Tässä vielä eräät kynnet jotka tein, ei mitään lakkauksieni huippuhetkiä mutta tulipahan kokeiltua nuita fimojakin :)

JA lopuksi haluaisin ilmoittaa vielä että haluan NIIIIIIN nämä kengät nellystä! ne oli alessa ja makso vaan 11,50 €! Mutta oon vasta tilannu h&mstä kenkiä niin tarviiko sitä oikeastaa nii monia kenkiä.. ? Vaikka kenkiä ei voi olla koskaan liikaa.. ;) JA HUH mikä pläjäys kaikkea, anteeksi extra pitkästä postauksesta jos joku ei vaan jaksa lukea meitsin lörpötyksiä! :D KIITOS HEI! ♥

9 kommenttia:

Ine kirjoitti...

Ainakin Models Ownin Orangeade on kiva oranssi glitterlakka (: Pistä nimi googleen niin näet paremmin.

Beautificationbox kirjoitti...

Niinpäs näkyis olevan aika sievä lakka.. Ton vois ehkä ostaakkin :)

Teea' kirjoitti...

Myös miss Selene - merkistä on oranssi glitteri lakka #132 : )

Beautificationbox kirjoitti...

Onko sitä missään tietyissä liikkeissä myynneissä, vai pitääkö se ihan tilata jostain? :)

Essi kirjoitti...

Ihanan pirteen värinen toi Qingyun oranssi lakka :) Mut en kyl osaa vinkata mitään oranssii glitter lakkaa :/ Onneks muut on näköjään osannu :D Ja hei, tosi sievät nuo sun uudet valkoset kengät :)

Beautificationbox kirjoitti...

Joo oli kyllä harvinaisen ihana toi mutta harmi vaan että se oli kyllä sellasta litkua mikä ei kuivunu sitten millään! :( Juu tykkään ite kanssa tosi paljon vaikka vähä suruttaa kun hetin ne vanhat kengät roskiin! :D

Beautificationbox kirjoitti...

Oon kyllä tosi ihastunu noihin W7 lakkoihin, aivan älyttömän hyvä levittyvyys ja peittäviä lakkoja! Ei mitä huonoa sanomista ja hintaki on tosi hyvä :)! kiitos paljon, oho käynpäs tsekkaamassa! :)

Teea' kirjoitti...

Models Ownin ja Miss Selenen lakkoja saa ihan vain Seppälästä, ei siis tarvitse tilata : )

Beautificationbox kirjoitti...

hmm.. models ownin tiesinki että seppälästä saa mutta en oo kyllä koskaan miss selene merkkistä siellä nähny.. noh pitääpä katsoa tarkemmin :)