keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

MakeUp

Kysyin siis edellisessä kyselyssä parasta meikkimerkkiä, ja sehän oli siis monivalintakysymys :) Huomasin muuten kirjoitusvirheenkin tuolla, C oli vaihtunut Q:ksi Cliniquen kohdalla. Ja uuteen kyselyyn vastaamaan !
vastaukset jakautuivat seuraavasti:
Lumene - 33 %
Isa Dora - 22%
Clinique - 11%
Dior - 11 %
Maybelline - 44 %
Rimmel - 22 %
Make Up Store - 44 %
Lancome - 11 %
L´ORÉAL - 11 %
Joku muu - 22 %
Ykkössijan jakavat siis Maybelline ja Make up store. Ovat kyllä minunkin mieleeni :)

Ajattelin tässä yhteydessä sitten esitellä vähän omia meikkejä, sellaisia joita käytän aina kun meikkaan. Tässäpä ihan ekaksi tökötit joita laitan naamaan ennen varsinaista meikkausta. Ensin laitan tietenkin rasvan ja annan sen imeytyä kunnolla ihoon, sitten ohut kerros Lumenen Double stay mineraali meikkivoidetta ja sen jälkeen peitän vielä joitain ihon pikkuvirheitä.

Voiteiden jälkeen luomivärit, laitan matte luomiväriä (maybelline)  koko luomelle jotta jauheväri pysyy hyvänä koko päivän. Kummatkin jauhemaiset
luomivärit ovat  lumenelta. Tummaa luomiväriä käytän lähinnä silloin jos olen lähdössä johonkin, päivittäiseen meikkiin en laita muuta kuin vaaleaa.
Tässä pari rajauskynää, (vas -> oik) IsaDoran tussi ja ''vetinen'' eyeliner, Oriflamen tussi eyeliner ja Cliniquen kajaali. En ole eriväristen kajaalien ja eyelinerien ystävä joten kaikki ovat mustia. ''Vetistä'' eyelineriä käytän  varmaan eniten, mutta jos haluan erityisen tarkkaa jälkeä tulee tussejakin käytettyä, niissä on vain se huono puoli että ne tahtovat hieman kuivahtaa. Kajaalia käytän sillointällöin utuisen katseen luomiseksi :)




Make up storen poskipuna, Oriflamen puuteri + Wet'n wildin aurinkopuuteri.
Viimeisenä muttei vähäisempänä ripsivärit. Olen valtavan rakastunut pinkkiin maybellinen the falsies ripisiväriin, se on vain yksikertaisesti niin hyvä ! laitan yleensä kolme kerrosta ripsiväriä ensin Cliniquen, sitten maybellinen ja sitten million lashes (mitähän merkkiä tuo mahtoi olla?) tällöin ripset näyttävät mielestäni pitemmiltä. Minulla on kyllä paljon ripsiä mutta pituutta ei ole nimeksikään, se vähän harmittaa. Ehkä joku kaunis päivä laitan ripsien pidennykset.. Tai sitten ripsipermanentin, ystäväni kertoi kyllä että kun kerran hän oli laittanut ripsipermanentin, ripset olivat sojottaneet rumasti, joten ehkä harkitsen sitä kaksi kertaa. Tuntuu että ripset eivät pysy kauniisti taittuneina pelkällä ripsitaivuttimella, joka sekin on eksynyt kuvaan. Mutta eiköhän ongelmani vielä ratkea ! jos jollakin on ennen sitä jotakin vinkkejä, kertokaa toki !

2 kommenttia:

Maryah kirjoitti...

Oon huomannut että vedenkestävällä ripsivärillä pysyy taivutus paremmin.

Tuo Volume million lashes ripsari on kyllä hyvä... millainen on tuo Falsies, tuleeko reippaasti runsaammat ripset? Variseeko tai tuhraantuuko päivän aikana? Klönttejä?

Beautificationbox kirjoitti...

Aijaa en oo tiennykkään :o Mutta ite en YHTÄÄN tykkää niistä vedenkestävistä ripsareista ku vaikkka niitä kuinka hinkkailee sitten pois nii ei taho lähteä :S

Falsies on ehkä maailman paras ripsari minkä oon ikinä omistanu, siinä on semmone vähä kaareva harja, erottelee ripset tosi hyvin toisistaan, ei klöntin klönttiä ja ripsetkin näyttää sen jäljiltä oikein pitkiltä. Pysyy hyvänä koko päivän, jos nyt jossain välissä pari sipaisua lisää pitää laittaa mutta muuten se on kyllä aivan ihana, suosittelen!