maanantai 27. kesäkuuta 2011

Summer day in warwick avenue

Postauksia on tullut nyt aika paljon lyhyen ajan sisällä (toivottavasti se ei hirveästi ketään haittaa :D). En tiedä, johtuuko se siitä että olen niin täynnä tätä kesää, ku virtaa tuntuu riittävän ja kokoajan haluttais vaan kirjotella,  juttua riittää näköjään melkeinpä joka päivälle, mikä ei välttämättä ole huono asia ;) Noh, kuitenkin enpä ollut kauaa liukuvärjätyillä kynsillä vaan päätin tehdä uudet. Idea on aika yksinkertainen mutta itse pidän kyllä näistä kynsistä paljon. Harmi vain että strassit irtoilivat ja ilman niitä toteutus oli mielestäni tylsä, joten päätin kuitenkin sitten suosiolla ottaa kynnet pois. mutta tässä kuvaa kynsistä ja lakoista :)
 (vasemmalta oikealle) Naturell G. silver, Depend topcoat,  Depend # 185, Nivea colour mini ''blue sparkle'' # 57, Wild & Crazy
Sekä vielä strasseja joita käytin. Kynsissähän on siis tuo kukka ja ''kyynel''
Ja luonnollisesti eksyin hieman ostoksille, ei mitään ihmeellistä. Mutta asioita joita tarvin. Kynsiharja jonka osto on aina unohtunut vaikka sitä tarvisi päivittäin, ihan perus tollainen maksoi 1 € ja sitten kävin ostamassa Natusan baby oilia, tämä on todella hyvä kynsinauhoille, 3,75 €. Ja jos katsoo kynsinauhojani ne ovat kyllä totaalisen huonossa kunnossa (varsinkin etusormi) ja tämä tulikin todella tarpeeseen.Tässä on miellyttävä tuoksu ja tätä riittääkin joksikin aikaa :)
Päätin tehdä sitten oikean tehohoidon kynsiini/kynsinauhoihin. Sen jälkeen kun edellinen lakkaus oli otettu pois pesin kädet perusteellisesti saippuan ja kynsiharjan kanssa. Kun kädet ja kynnet olivat puhtaat leikkasin ja viilasin kynsiä jonkin verran sekä poistelin sitä valkoista juttua kynnen tyvestä ja levitin RUNSAASTI baby oilia kynsinauhoilleni ja annoin vaikuttaa ehkä jonkun 10-15 minuuttia niin että öljy oli imeytynyt. En meinannut uskoa jälkikäteen että ne todella olivat kuin olivatkin minun kynteni, aivan mahtava muutos vain vajaassa puolessa tunnissa. Etusormessa vielä kyllä repsottaa vähän mutta sekin sitten ajan kanssa paranee. Olivat ne vain niin uskomattoman näköiset että piti ihan kuvakin ottaa. Eivät ole varmaan kynteni ikinä näin hyvin voineet
Tehohoidon jälkeen mietin millaisia kynsiä alkaisin tekemään. Kuuntelin Duffyn - Warwick avenueta ja sain kuin sainkin idean. Olen nämä kynnet aikaisemmin nähnyt jossakin joten IHAN omakeksimä ei siis ole kuitenkaan. Mutta nyt oli hyvä tilaisuus testata Golden Rosen pinkkiä nail art lakkaa. Ja mielestäni nämä ovatkin oikein somat vaaleanpunaiset kynnet. Peukaloon tein vielä mustan sydämen joka on rajattu samaisella Naturell G. Silver lakalla. Luulen että tuosta Wild & crazyn w58 lakasta on tullut uusi lempparini. Kun sain sitä hyvin hoidetuille kynsille, se oli kuin unelma. Aivan upean näköistä ihan yksinäänkin! Mutta tässä siis kuvaa kynsistä :)
Sekä sitten vielä lakat, eli siis Golden rosen nal art lakka, Depentin nail art valkonen, Wild & crazy # 6 ''sylva'' ja w58 ''neon light''- Dependin alu- ja päälylakka.
Viimeiseksi vielä kyselyn tulokset. Vastauksia tuli 22 kpl.
Kesän ehdoton väri?
Turkoosi - 59 %
Keltainen - 18 %
Pinkki - 31 %
Muu - 18 %
Turkoosi näköjään vei kaikki aivan mennen tullen. Noh turkoosi onkin raikas ja oikein kesäinen väri.
PS. Uusi kysely on käynnissä, muistakaa vastailla ! :)

~ Ädjös ~

6 kommenttia:

Pinja kirjoitti...

Oih ihanat! Nyt vasta muistin poiketa blogissas. ja kyllä lukijaksi ryhdyn! Tosi kiva blogi! :)

Beautificationbox kirjoitti...

Kiitospaljonn! tosi kiva homma :)

Anonyymi kirjoitti...

Noi pinkit kynnet aivan ihanat !!

Beautificationbox kirjoitti...

Kiitos, oon itsekkin iha tyytyväinen :)

Anonyymi kirjoitti...

Onko sulla joku syy nimittää Dependiä Depentiksi? Vähän halveeraavaa ehkä kirjoittaa jatkuavasti merkki väärin.

Beautificationbox kirjoitti...

Ohhoh, empä ole itse edes huomannut.. Mitähän sitten olenkaan ajatellut kun olen kirjoitellut. Kiitos huomautuksesta :)