keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

The Day

Im siiiiiiiiiiiiiiiiiingin in the raaaaaaaain !
Koko aamun satanut vain vettä ja vettä.. niinkuin eilen, ja sitä edellisenä päivänä. Eihän tässä edes muista minkä näköinen koko aurinko on! No aamu alkoi minulla tuossa noin seitsemän aikaan, ja söin puurot naamaan. Aamukahvit tottakai (vois melkeen sanoa että juon maitoa kahvin kanssa, kun aina niin paljon maitoa laitan kahviin :D) pakkelit naamalle ja menoksi, kävinpä nimittäin tänään kampaajalla! (Pääroolissa) laitettiin mulle kuparisia ja vaaleita raitoja jonkun verran. Olis ehkä pitäny leikata vähän hiuksia mutta ehtiipä tuota :) Katselin samalla siinä pidennyksiä ja löysinkin sitten eräästä lehdesetä edullisia strasseja. 2 isoa lootaa ja 1 ilmaiseksi yhteensä jotain 24... jotain. Äiti ne minulle kyllä lupasi tilata ;) No tässä nyt kuitenkin ennen-jälkeen kuvat hiuksista!
Ite tykkään iha hirmuna. Tosi kivat tuli. Ens kerralla ajattelin että jos laittais jotain vähän punertavempaa pronssia. Olis kiva :) Kampaajan jälkeen sitten lähdin kaverin kanssa käymään vähän shoppailemassa kun on nää kesä ALEt nyt, ja ainahan sieltä jotain löytyy! Nyt tarttuikin mukaani seppälästä söpö pinkki Golden rose nail art lakka, 2.95€. En ennen ollu huomannu tuota ku se oli ihan piilossa, mutta katsotaan että onko se edes hyvä. Sitten Ginasta alessa oli tollaset lepardi sukkahousut, ja tottakai ne piti ostaa! maksoi jotain päälle 3 € mutta onnistuin niihinkin ikävä kyllä nysväämään jo pienen pienen reijän, joten hätä apuna sitten kirkasta kynsilakkaa siihen päälle. Korjaatteko te ikinä sukkahousujanne tms. hätätilanteissa kynsilakalla? Niin koska en hirveästi ole tälläisten ''värillisten'' sukkahousujen ystävä, leikkasin saumat päästä pois ja tein niistä legginssit. Sitten myöhemmin kaveri lähti ja äitin kanssa käytiin kierroksella ja mukavana se sitten osti mulle huivin! kiva kesähuivi ja söpöt värit :) oli kai 6 € ? (KappAhl)
Today's dress:
Illalla sitten vielä lähdin käymään kavereiden kanssa kaupungissa vähän ååkaamassa ja huitasin päälle tämän näköiset vaatteet! (tottakai uudet vaatteet päälle) Sitten nuo tummansininen paita ja pitkä villatakki mistä oon aijemmin kertonu, mitkä ostin tallinnasta. JA niiiiiiiin rakkaat kenkäni, jotka olen ostanu joskus kolmisen vuotta sitten helsingistä ja maksoin niistä 30 € ! aika paljon vaan tollasista läpysköistä, mutta on ne vaan meitsin lempikengät kesällä. Tänään kyllä löysin Aleksi 13 melkein samanlaiset 15 € mutta en raaskinut sitten niitä ostaa.. ehkä taaplailen vielä tämän kesän noilla kengillä :)

LOVE FOR JEWELLERYS !
Lähikuvaa koruista jotka on kädessäni!
+ Jos tuntuu ettei näe tosta pikkuriikkisestä kuvasta tota asua, nii kuvaahan voi klikata isommaksi! :)
Kiss the rain
Whenever you need me
Kiss the rain
Whenever I'm gone, too long
Kiss the rain
And wait for the dawn.
Keep in mind
We're under the same sky
And the nights
As empty for me as for you
If ya feel You can't wait till morining

8 kommenttia:

Somethingirly kirjoitti...

ÄÄ meilläkin on luvattu puoleltapäivin hirveetä myrskyä, mikä ei kyllä haittaa mua vähääkään, koska olen aina oluut semmoinen että saan kammo kicksitm, kun ulkona tuulee ja myrskyää =D ja sade <3

Beautificationbox kirjoitti...

hm, NO onan se kiva kun joskus sataa mutta wöö.. ei sitä jaksa ko aina vain sataa! sais paistaa välillä aurinkokin! :(

Teea' kirjoitti...

Mulle tarttu mukaan myös toi golden rosen nail art lakka, vähän aikaa sitten :) Kyllä se minun mielestä ihan hyvältä vaikutti.

Ja tulihan sulle tosi hienot hiuksetkin!

Anonyymi kirjoitti...

sullaon kiva blogi mutta en voi lukee tätä ku vihaan ulkoasuu niin paljo D:

Beautificationbox kirjoitti...

Teea' hmm kiva ettei menny sitten mullakaan hukkaan rahat, kieltämättä vähän mieitn että kun on niin halpa että onkohan se hyvä, mutta kiitos kun sanoit, enpä ole sitä vielä ehtinyt kokeilla! :P
Joo ja hiuksista tykkään itekki :)

Beautificationbox kirjoitti...

Anonyymi, kiitos. Niin kaikki ei voi tykätä pinkistä, harmi että se on minun lempiväri ;) :D

bbrokenheart kirjoitti...

Mistä ajattelit hankkia ne pidennykset? :)) Olis tarkotus itekki hankkia, mutten oikeen tiiä mistään mitään halpoja :s

Beautificationbox kirjoitti...

Noh, mulla on niin henosti elämä että mulla on äiti kampaaja niin se saa tukkuhintaan semmosesta kampaamokaupasta ku hairmail niin maksaa jotain 65 euroa 40cm pitkät ja siinä on sitä pidennystä 40 cm. saa nähdä riittääkö se yks liuska :)