sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

TööT

Olen viettänyt kesälomaa niin ahkerasti että ihan on unohtunut tänne kirjotella. Mutta juuh uusia rakkaita on tullut minulle! Tilasin siis H&M:ltä joskus kauan aikaa sitten tavaroita ja puolet jäivät vielä tulematta, ja ne tulivat vasta tällä viikolla. Ihmeen kauan sieltä aina kestää tulla tavarat, ei ole kiva odotella kun haluais vain äkkiä kaikki kamat ! 
Noh joo elikkä sieltä tuli siis kengät, meikkipaletti ja paita. Kengät joutui laittaan takas kun ne oli liian isot, hitsi ku ois vähä isompi jalka! Mutta paletti ja paita kotiutuivat onneksi :)

Paita on siis tälläinen aika perus löysähkö turkoosi toppi, hinta taisi olla 6.95 € jos en ihan väärin muista. Siitä näkyy läpi joten jotain täytyy alle laittaa mutta muuten oikein kiva paituli.
















 Joo ja sitten tämä meikkipaletti jota olen hartaasti odotellut. En ole ehtinyt kauheasti kokeilemaan värejä mutta kivoilta ne ainakin vaikuttaa. Hinta oli kai jotain abaut 10 €.

Sitten päätin kokeilla vesimarmorointia uudelleen kun viimeksi sen tein niin ei oikein onnistunut. Sai näitänkin vääntää jonkun aikaa mutta ihan hyvin onnistuivat toiseksi kerraksi. Väreinä käytin lilaa ja valkoista. Niille jotka eivät tiedä mitä on vesimarmorointi ->KLIK<-  Aika työlästä hommaa on ja kynsilakkaa menee paljon mutta tulokset ovat hienoja jos ne osaa tehdä hyvin. Itsehän vasta harjoittelen niin lopputulos ei ole niin kaunis kuin se voisi olla + olen tehnyt nämä joku viikko sitten niin lakka on hieman kulunut jo pois :)

2 kommenttia:

Lina kirjoitti...

Vinkkinä marmorointiin; lakkaa kynsi esim. valkoisella ennen marmorointia niin jälki on "sievempi" :)

Beautificationbox kirjoitti...

hmm. tämä selvä, kokeilenpas sitä sitten kun seuraavan kerran teen marmorointia :)
tacktack !