lauantai 23. huhtikuuta 2011

Holaa!

Onpas ihanaa ku kesä tulee ja auriko paistaa! :D Mutta asiaan, pientä esittelyä siis! Ekana tässä ois tällänen Depend Gele Kit geelikynsipakkaus. Nätä saa ainakin Kicks myymälöistä hinta pyöristettynä 20 € Ei mikään kallis jos ajattelee että menet laittamaan geelikynnet liikkeessä joka maksaa lähemmäs 100€ Mutta eniveiss, tässä on siis mukana 2 viilaa, joissa on kummallakin puolella pinnat. On kiillotusviilaa sun muuta! 48 tippiä, muotoilugeeli, liima ja geelin aktivoivaa suihkutetta + sitten tollanen kepakko :D Pakkauksen takana on hyvät ja tarkat ohjeet miten kynnenkärjet laitetaan paikalleen. Hyvä edullinen vaihtoehto sille kuka jaksaa näitä vääntää, koska tässähän tietenki menee jonku aikaa. Silloin kun ekaa kertaa alkaa näitä laittamaan, kannattaa laittaa yksi testikynsi vaikka kaverille yms. (Itse laitoin äidille!) niin pääsee sitten mukaan siihen hommaan :) Ainoan miinuksen antaisin siitä että sen jälkeen kun kynnet otetaan pois, oma oikea kynsi on TODELLA huonossa kunnossa ja kestää oman aikansa ennenkuin kynnet on taas kondiksessa, siksipä en itsekään ole kuin yhden kerran nämä laittanut. HOXHOX, Jos lakkaat tipit, ja haluat poistaa lakan, niin kannattaa ostaa sitten tekokynsille tarkoitettua kynsilakanpoistoainetta, muuten menee kynnen pinta pilalle :)









Ja sitten vielä asiaa hiuksista ! Tässä on siis hiustuotteet joita käytän eniten. Eli pientä esittelyä (vasemmalta oikealle)
1.Bed Head - EGO BOOST hiuksiin jätettävä hoitoaine, Hoitaa kaksihaaraisia ja samalla jättää hiuksen pehmeäksi ja hyvin suojatuksi, ja tätä levitetään siis latvoihin (Tuotteen valmistus on muistaakseni lopetettu) 2. Bed Head - Superstar hiuksiin jätettävä hoitoaine. 3. Bed Head - Dumb Blonde hoitava kiiltovoide 4. Bed Head - Spoil me pörrönpoistaja tämä siis antaa kevyttä liikkuvaa tukea hiuksille ja viimeisenä muttei vähäisempanä 5. Bed Head - HARD HEAD Hiuslakka Ehdoton suosikki kaikista hiuslakoista, tuoksuu tosi hyvälle, pitää hiukset hyvin kasassa JA se ei mene ''kurkkuun'' sillälailla ikävästi kuin monet hiuslakat. Ja parturi-kampaamo pääroolissa (sivuille pääset tästä ) on kyseisistä hiuslakoista tarjous '' Osta yksi saat toisen 2 eurolla '' Elikkä tavallaan kaksi yhden hinnalla noita hiuslakkoja, hinta oli muistaakseni 20-25 euroa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Paljon tollanen dumb blonde maksaa? :D

Beautificationbox kirjoitti...

sen hinta on n.20 euroa, mutta näitäkään ei enään valmisteta=)