torstai 25. elokuuta 2011

Sekalaista

Mulla on jo jonku aikaa ollu mielessä tehä jotku kirsikkakynnet, joten Tässäpä olis. Ihan tämmöseen perusranskikseen tehty, ei mitään übersuperduper kynsiä, ihan vaa tälläset yksinkertaset. Mutta on nää ihan kivat kyllä :-)
Ja lakat:
Elanor - 428
Wild and Crazy - valkonen
Rimmel 60 seconds - 800 Black out
Ja hieman nyt poiketen kosmetiikasta, päätin tossa taiteilla Rihannan. Paperille piirsin ääriviivat ja skannasin koneelle. Ikävä kyllä en omista mitään photoshoppeja sun muita, joten väritän ihan vaan GIMPillä. Mutta eniveis tässä olis lopputulos. Ite oon iha tyytyväinen siihen nähden että aikaa meni 5h ja 30 min :) Oliko joku muuten katsomassa Rihannaa Helsingissä? Ite oisin halunnuu kyllä mennä :(
Ja lopuks vielä semmonen ilmoitusasia, että lähden tässä viikon lopulla Vuokattiin kuukaudeksi, joten en tiedä tuleeko postauksia ennenkuin sitten vasta syyskuun lopussa/lokakuun alussa. Joten blogi on vähän aikaa jäähyllä. :)

4 kommenttia:

Sandra kirjoitti...

jaaha, vissiin oot ihan hyvä piirtämään! :) Ootko kauanki jo harrastanu?

Beautificationbox kirjoitti...

Hehe noo se riippuu katsojasta! :) Ihan pienestä pitäen olen taiteillu, mutta koneella en oo väritelly ku muutamia kertoja :)

Karkkimaatti kirjoitti...

VOi kun söpöt nuo kynnet! :) Ja aivan mahtavan hieno toi Rihanna! :)

Beautificationbox kirjoitti...

Kiitos, itekki tykkäsin että ne oli ihan kivat :) ja kiitos siitäkin, on varmaan yks parhaimpia töitä mitä oon tehny joten ei oo valittamista :P