keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Syksyistä

Varmaan huomasittekin jo että päivitin ulkoasun hieman syksyisemmäksi, ei enään niin tyttömäiseksi :D Mitäs te tuumitte, oliko edellinen parempi? Todennäköisesti tää asu ei tule olemaan tässä kun tän syksykauden vain, sitten kun ensilumi tulee maahan nii taidan tehdä toisenlaisen ulkoasun sitten ;) Mutta ulkoasusta pulinat pois ja asiaan mars! Eli yhden toisen uuden kynsilakan unohdin teille viimepostauksessa mainita, muttä tässäpä tää ois. Kicks make up nail polish. En muista mikä oli se numero, mutta nimi oli joku bronze boo... jotain. Tää on tosi kiva ihanasti kimalteleva lakka ja ihanan värinen ! Syksyinen lakka ja ehkä hieman joulukin tulee mieleen.
JA tottakai lakkaa piti päästä heti kokeilemaan, joten siitä hätäpäissäni sudin itselleni - ei niin kauniit - kynnet. Ne eivät olleet kynsissä kuin vain yön yli ja tein sitten heti aamulla uudet. Mutta otin kuitenkin kuvan kynsistä, jos niitä olisi hieman eteenpäin koristellut, ehkä ne olisivat olleet hieman kauniimmat :D
Ja kuten sanoin tein uudet kynnet, niistä tuli hienommat, mutta ne näyttää joltain avaruuskynsiltä, vaikka alunperin tarkoitus olisi tehdä syys teemaiset kynnet. Harni että kamera ei ikuistanut niitä yhtä hienoiksi kun ne on luonnossa.
Tässä vielä lakat ja tarvikkeet joita käytin :)

JA tähän loppuun vielä sitten pari uutta lakkaa mitkä ostin eilen Seppälästä, makso 1.95€/kpl joten katsastetaan laatu sitten kun teen jotku kynnet! Mutta on mulla tältä samalta merkiltä (Golden Rose) se nail art lakka, minkä olen esitellyt jo aijemmin joskus kesällä, ja olen siitä tykännyt, mutta we'll see!
Nyt meen lukeen Cosmopolitania tuoreeltaan. JA laitoin taas tonne sivupalkkiin kyselyn muistakaa vastailla! Adjöööös

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hieno ja syksyisen tuntuinen ulkoasu... t.jaana

Beautificationbox kirjoitti...

Kiitos kiitos :-)

Dumbie kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Dumbie kirjoitti...

Mun mielestä noi pinkkikultaset kynnet kyllä on hienot! ihanat noi värit :) Mikä toi vaaleenpunanen lakka tuolla alla on?

Beautificationbox kirjoitti...

Itse en kauheesti tykänny niistä kuten jo mainitsinkin, mutta kiitos vain :) Se on W7 baby pink, olen esitellyt sen aijemmin yhdessä postauksessa. :)

Laura kirjoitti...

ihania kynsiä! :)

http://thelittlenotebook2.blogspot.com/

Lilli kirjoitti...

Hienot kynnet, mutta saat blogistani silti haasteen :)

http://satunurkkaus.blogspot.com/2011/10/haaste-ja-paivan-lopina.html

Beautificationbox kirjoitti...

Laura: kiitos :)
Lilli: kiitoskiitos, juu pitääpä tehdä sitten kun kerkeän! ;)

Essi kirjoitti...

Kummatkin kynnet on tosi nätit, toi uus kultanen lakka on ihanan värinen!

Beautificationbox kirjoitti...

Tacktack! Joo tykkään ite kans siitä tosi paljon :))