keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

JOU!


Ajattelin tässä alottaa kenkäasialla! Tämä taitaa vaan tulla vähän myöhään kun H&Mn online shopista ovat loppuneet, mutta voin kertoa että nämä kengät on NIIIIN hyvät että niitä oli ihan pakko ostaa kaksin kappalein, leopardikuvioisena sekä normaali mustana! Aivan loistavat jalassa ja korkoakin on kiitettävästi, eli pituutta tulee tälläisille minun kaltaisilleni nysille aivan varmasti :) Eikä näistä tule edes jalat kipeäksi! Harvoin löytää korkkareita jotka näyttää paitsi tuntuu hyvältä, ja nostankin hattua ja annan ainaki 10 papukaijamerkkiä tälle kyseiselle H&M kengäparille, kun yleensä ne ei mitään huippuluokkaa ole! Eli ihmiset, jos jostain onnistutte löytämään vielä tälläiset kengät, ja vielä oikeaa kokoa, suosittelen hankkimaan kenkävarastoon!
Pienenä takaiskuna tuli tuo ihme läntti mikä näkyy kuvassakin, se oli molemmissa kengissä ulkosyrjällä, joten arvoitukseksi jää mitä lie on, mutta ei se menoa haittaa !

Asiasta kolmateen, Ginatricotiin tuli niitä kynsilakkoja ja ajattelin sitten kokeilumielellä ostaa yhden ja väriksi tuli sitten vaaleansininen'' 51. Sky blue.'' No lakkahan on ihanan värinen mutta ei ollut kyllä kauhean hyvää. Olisin luullut että se olis vähän paksumpaa mutta heikosti peitti, 2 TOSI paksua kerrosta lakkaa ja silti oli vähän läpinäkyvä + ei levittynyt hyvin. Mutta väri plussaa! Muita en ole kokeillut mutta tämän lakan perusteella en ehkä ostaisi muita laadun kannalta, mutta värivaihtoehdot on kyllä tosi kivoja! Tykkäsin varsinkin ''13 Silver'' lakasta, TÄSTÄ pääset katselemaan värivaihtoehtoja. :)


Tiistain puolella kävin myös vähän muokkaamassa hiuksia! Nää on kyllä niin kivat ja tuli toivottua vaihtelua pelkkään vaaleaan tukkaan. Liukuvärjäys onki sitten yks tämän kevään KUUUUUUUUUMIMPIA hiuksitrendejä! Jos jollain on myös ajatuksissa saada vähän tervettä vaihtelua, niin tätä jos jotain suosittelen! Tummassa tukassa vaalea juuri ei ehkä toimis, mutta jos värjää latvat vaaleaks nii se vois ollakki ihan hienon näkönen, ei tiedä jos ei kokele :)
Ite tykkään tosi paljon! Kiitos kaunis ja iso hali laittajalle, tän tyytyväisemmäksi ei asiakas voi mennä! :)
 Vappua odotellaan muuten jännällä!:D Talvi jätetty nyt ilolla taakse ja blogin ulkoasukin päivitetty keväisempään versioon! Mitäs suunnitelmia teillä vapuksi? ja aijotteko pukeutua miksikään, mielenkiinnolla kuulisin mitä päälle ! :P

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hieno ulkoasu blogilla,tosi freesi ja keväinen.kiva kun postailet taas...

Anonyymi kirjoitti...

Niin mahtavaa että oot alkanu taas postaileen! Noi sun uudet hiukset on tosi hienot <3

Beautificationbox kirjoitti...

Kiitos erittäin paljon!
Juu kevättä rinnassa ja iha nuutta puhtia elämään niin eiköhän tää taas ala sujuun!

Dumbie kirjoitti...

Mä oonki jo odotellu että koska alat taas kirjottaa!
Tosi ihana tää uus ulkoasu, ja noi kynnet on kans tosi kivat :)

Niniane kirjoitti...

Ihanat nuo kengät kyllä ovatkin! <3

Tämmöinen tunnustus ois mulla, jos et ole vielä saanut: http://korkokengiss.blogspot.com/2012/04/versatile-blogger.html

Beautificationbox kirjoitti...

Dumbie:
Kiva että pitkän tauonkin jälkeen löytyy vielä lukijoita :D

Niniane:
Juu nii on aivan ssssssssuperihanat!
Kiitoksia vain, laitan tuosta postausta tulemaan kun kerkeän!