sunnuntai 27. toukokuuta 2012

höpötyksiä

Heipä hei, taas tovi vierähtänyt edellisestä postauksesta. Mutta nyt mulla on kyllä tosi hyvä syykin! Valmistun nimittäin tällä viikolla ja mulla on viimenen työharjottelujakso menossa ja juhlien kanssa on valmisteluja joten aikaa menee tosi paljon kouluun nyt loppu kuusta. MUTTA ooooon niin onnellinen että valmistun, en ois uskonu ikinä että tää päivä koittaa mutta oon kyllä tsempannu nii hirveesti viimisellä vuodella! kyllä tulee paprut kouraan että heilahti! Mutta se siitä sitten, oli pakko tulla hehkuttaa ku ostin NIIIIN ihana lippiksen <3 Oon omistanu joskus aikoinani cäpin, mutta se ei kuulu enää oikeen vaatemaailmaan joten, hankin tilalle tämän ihanaisen Ed Hardyn (feikki kylläkin) Tottakai pinkki. :) Haluaisin kyllä niin kovasti jostain hankkia Ed Hardyn topin mutta en oo löytäny mitään sivuakaan missä myytäis, jos jollain tiedossa linkkiä kiitos!
Kokeilin myös yks päivä vähän erilaista meikkiä mitä on tapana. Tummansininen on kyllä muuten tosi hyvä väri semmoselle ihmiselle joka haluais vähän vähän vaihtelua meikkaukseen mutta kuitenki pitää sen hillittynä. Ite tykkäsin tosi paljon tästä meikistä ja varsinki tosta sinisestä! Ulkokulmaan laitoin vaaleanruskeaa ja hitusen mustaa, kuvassa meikki ei näy niin hyvin ku minkälainen se oli luonnossa mutta kyllä tosta jotain selvää saa :)

Ja lopuksi sitten vielä vähän tilannepäivitystä minun kutreista, oon laittanu itelle liukuvärjäyksen tukkaan kuten mainitsinkin tuossa aijemmin ja näin, mutta halusin nyt vielä laittaa kuvaa ku ne on tollei hennosti laineilla, tosi kivan näkönen! :)

5 kommenttia:

iinabatman kirjoitti...

ihan sairaan ihanat hiukset sulla ! :)

http://cosmeticsfun.blogspot.fi/

Anonyymi kirjoitti...

Et taida enää kovin usein tätä päivitellä, mutta olisi kiva jos jatkuisi :) Nuo sinun kynsien lakkaukset on olleet aivan upeita!

Iida kirjoitti...

ihanat meikit! :)

Anonyymi kirjoitti...

Käytitkö liukuvärjäykses sitä lorean wild ombres hiusväriä? Jos käytit nii sitä vaaleeta vai tummaa?

Beautificationbox kirjoitti...

En käyttäny. Kävin värjäämässä kampaamossa :)