keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Muotihömpötystä!


Elikkä talvimuodista 2011 ois tarkotus nyt vähän ''avautua'' teille. Etenkin nyt naisten pukeutuminen on mennyt pari vuosikymmentä taaksepäin, muodikkaampana. Päällimmäiset materiaalit ovat villa, viskoosi, silkki sekä nahka. Keväällä 2011 oli muotia kaikenlaiset karvaliivit sun muut, ja näkyypä niitää olevan myös tänä talvena aika paljon kaupoissa. Itse hurahdin niihin heti kun niitä vain kaupoissa alko näkymään, mutten koskaan ostanut itselleni sellaista. Vaikka varmaan olisi pitänyt. Mutta nyt selailin H&M verkkosivustoa ja löysin parikin melko vaikuttavan näköstä karvasotkua. Olishan ne kiva kaappiin ostaa, mutta tuleeko niitä pidettyä sen verran että kannattaa maksaa? Mitä mieltä te ootte karvaliiveistä, tykkäättekö vai vihaatteko?
Näkyypä ne karvat myös kengissäkin!
Tänä talvena kaikenlaiset kuviot sekä pallot/pilkut on muotia vaatteissa. Väreistä mainittakoon että harmaan, lilan, punaisen, sinisen sekä beigen eri sävyt näkyvät paljon vaatteissa, musta ja valkoinen käyvät aina rinta rinnan sesonkeina. Vahvimpana esiin on varmasti pompannut itse sanoakseni ''inkkarikuvio'' jossa löytyy jos jonkinlaista raitaa, viivaa ja salmiakkikuvatusta. Itse olen ihan rakastunut tähän kuvioon, ja aina kun nään jotain missä on tämän tyylistä kuviota, pakko mennä hypistelemään ja katsomaan, mutta harvemmin päätyy ihan vaatekaappiin saakka. Myös väljän malliset ruutukauluspuserot ovat pitäneet pintansa. Nämä ovat suureksi yllätyksesi jääneet multa itseltäni ihan kokonaan pois, en omista yhtään, enkä haluakkaan! Ja kamalinta mitä tiedän, joka on tullut myyntiin ovat ponchot.. En ymmärrä mikä niissä viehättää. Itse en pukisi ylle ikinä!



Nämä ovat varmaan vain omassa päässäny suurinta muotia mitä voi olla. Sillä olen oikeasti aivan rakastunut isonmallisiin pitkiin puseroihin. Itse en ole ehtinyt vielä kovin suurta varastoa niitä hankkimaan mutta jos oikein muistan, taitaa niitä olla jopa 3, ellei enemmänkin. Nämä ovat vain ehdoton ykkönen mitä tiedän! Ne on helppo laittaa päälle ja niihin on helppo yhdistää koruja ja asusteita yms. Eli jos et vielä omista, OSTA HETI! kivempia paitoja saa etsiä :D

Loppuun vielä sitten vielä paiskataan tuubihuivi. Ne on kyllä pompanneet pinnalle kuin raketti. Mutta syystäkin, onhan ne aika ihania? Voisin ostaa jokaisen tuubihuivin mikä vastaan tulee, ne on niin helppoja ja käteviä! Ja kasarilta tuttu asuste, säärystimet. En tiedä ovatko nämä päässeet nauttimaan niin suurta suosiota vielä, mutta itse olen ainakin avoimin mielin ottanut vastaan nämä ihanaiset! Kannattaa kokeilla kun shoppailemassa käy, jos ei ole aijempia kokemuksia, tai ne hirvittävät jo etukäteen, ne saattaa yllättää positiivisesti :)


Muodin täyteistä loppuviikkoa kaikille tasapuolisesti!
(Osa tuotteista myös Ginasta ja kengät jostain mistä en muista)

2 kommenttia:

Dumbie kirjoitti...

Mä tykkään kans hulluna noista kaikista karvajutuista! Kiitos tästä postauksesta tää oli ihana :) !

Beautificationbox kirjoitti...

Juu ne on kyllä ihania :) Juu kiitos vaaaaan! =)