tiistai 3. toukokuuta 2011

SkinCare

Oukkei, vähä ihosta jotaki perusjuttuja siiis! :) Elikkäs terveellisen ruokavalion, oikeiden hoitotuotteiden ja hyvien yöunien avulla voit pitää ihos kondiksessa oli vuodenaika sitte mikä tahansa! Ruokavalio on aika suuri osa ihon hyvinvointia, eli pelkästään sillä pötkii pitkälle ! tässäpä muutamia vinkkejä :
- Päivässä pitäis juoda vähintaa 1,5 litraa vettä
- Kala sisältää omega-3 rasvahappoja, jotka kosteuttaa ihoa ja parantaa sen kimmoisuutta, ja jos tuntuu ettei kala maistu tai on allerginen yms, nii sitte voi kokeilla niitä omega pillereitä 
- Syö kotimaisia marjoja! Ne on superterveellisiä ja ne on hyviä ;) marjathan siis sisältää paljon vitamiineja ja kivennäisaineita. Niinhän se menee että mitä värikkäämpi sen terveellisempi, vai?  

Kosmeettisilla keinoilla sitten parasta on ihon kuorinta! Se tietenki ottaa oman aikansa mutta kannattaa sitä kuitenki tehä :) Se on kaikista tehokkain tapa päässä eroon kuolleista ihosoluista ja ns. ''valmistaa'' iho voiteille, itseruskettaville ja auringolle. Kuori siis ihoasi ainakin keväisin ;) Kotikonstina toimii hyvin suola ja vesi!

Kasvot on hyvä pestä aamuin illoin. Aamulla ei ole suositeltavaa käyttää pesuaineita, käytä vain vettä taikka sitten kasvovettä. Itse pesen ihoni näillä:
Eli OLAYn tuotteilla mennään, vas. tollanen hellävaranen puhdistaja meikinpesuun ja muuten vain käytettäväksi. ja oik. OLAYn virkistävä kasvovesi joka poistaa hyvin epäpuhtaudet iholta meikinpesun jälkeen ym.


Sitten NIIN ihaniin kasvonaamioihin ! Elikkäs kuten jo tuossa äsken mainitsinkin tuosta ihon kuorinnasta, jos teet itsellesi kasvonaamion muista kuoria iho ennen kasvonaamiota. Parhaan hyödyn saat siis vain silloin kun iho on kuorittu ja se pystyy vastaanottamaan naamion aineet paremmin! :) Naamioiden vaikutusaika vaihtelee lyhyestä ja yleisimmästä 15-20 minuutista pikaisempiin, mutta mitä pidempi aika sen parempi vaikutus! en siis suosi pikanaamioita. Kasvonaamioita löytää melkeinpa jokaisesta kaupasta ja niitä voi myös tehdä itse ja tässä olis yksi kotitekoinen naamio mistä minä pidän ja jokaiselta varmasti löytyy nämä tarvikeet, ja jos ei löydy niin ei kyllä maksa hirveitä! 
Appelsiini-jogurttinaamio
Sekoita appelsiinia maustamattoman jugurtin (yleensä 2dl riittää) kanssa tehosekoittimessa tai sitten sauvasekottimella ihan miten vain. Pelkkä appelsiinista puristettu mehu käy myös hyvin, mutta ei kaupasta ostettu tuoremehu ellei se sitten satu olemaan vasta puristettua!! ;) Naamio levitetään iholle n. 15 minuutiksi. Naamio viilentää ja rauhoittaa. Jogurtti puhdistaa ja ravitsee ihoa, jolloin appelsiinin sisältämä C-vitamiini imeytyy ihoon ! 
Ja sitten pari kaupasta ostettua kasvonaamiota! :)
Tässäpä sitten olisi pari kappaletta tälläisia syväpuhdistavia ja kosteuttavia naamioita kaikille ihotyypeille. Naamiota on useampia  joten valinnanvaraa kyllä on ! Hinta on KICKS myymälässä 2.30€  Vas. Mansikan ja vanilijan sekoitus, Itse en pitänyt tästä naamiosta ollenkaan. Tuoksu oli kyllä raikas mutta itse naamio oli aivan kuin löysää käsirasvaa joka valuu pitkin kasvoja. Oik. Suklainen mutanaamio, tämä naamio on ehdoton lemppari ! Tuoksu on syötävän ihana ja maski on aivan mahtavaa tavaraa, suosittelen testaamaan tätä!

2 kommenttia:

Eliisa kirjoitti...

Tuo suklainen mutanaamio on aivan must ostos! Itsellä tuoksui kasvot vielä seuraavana päivänäkin suklaalle.

Beautificationbox kirjoitti...

olen kyllä samaa mieltä ;)