tiistai 24. toukokuuta 2011

Teretulemast Tallin !

Elikkä, nyt on siis Tallinnassa oltu ja tultu! aivan ihana kaupunki on kyllä. Se oli sellainen luonnollisen näköinen, kun vertaa johonkin helsinkiin niin paljon enemmän puita ja vihertävää ja huomattavasti kauniimpi ! :) Hieno paikka olisi asua, muuttaisin heti ellei sellä olisi niin huono palkkataso. Elintarvikkeet siellä oli tosi halpoja, ison paketin mansikoita sai hintaan 1.75 € ! ja oli muuten hyviä ;) taksit oli myös tosi halpoja makso meidän hotellilta keskustaan, 5 € (matkaa oli joku 2 km) sillä hinnalla et kyllä suomessa paljonkaan aja. Koska me mentiin bussilla niin 13 tuntia bussissa istumista on aika rasittavaa, ja sen jälkeen kun kotiin päästiin niin kyllä sitä nukuttiin kunnon yöunet! Tässä joitakin rakennuksia opastuskierrokselta. 

Niin, tulihan siellä shoppailtuakin, vaatteet oli kyllä aika samaa hintaluokkaa kuin suomessa, mutta sitten löytyi pari halppiskauppaakin. Vasemmassa yläkulmassa tummansininen puuvillahuppari, jonka ostin hellulle tuliaisiksi! (Newyorker 19.90€) sen alapuolella on tummansininen toppi (Newyorker 7.95€) sitten valkoinen lepakkohihainen paita (Newyorker 12.95€) ja musta ohut pitkä villatakki (Vero Moda 12.90€)


Ja ostin tollaisen aivan ihanan F - kirjain BLING-BLING korun joka oli yhdessä pienessä korukaupassa, en muista nimeä mutta se maksoi vain 1,60 , sitten lompakko johon rakastuin ensisilmäyksellä, ensin jätin sen kauppaan koska en raaskinut ostaa sitä ensin kalliin hinnan takia, mutta palasin myöhemmin hakemaan sen (22 €) Kuvasta puuttuu ikävä kyllä sellaiset pyöreät timangikorvikset joita oli yhdessä paketissa 3 paria (Kirkas, pinkki ja vaaleansininen). Minä onneton kerkesin ne jo hukata jonnekkin piiloon.
  
Ja tottakai käytiin eläintarhassa, se oli todella iso ja siellä on paljon kaikenlaisia eläimiä mm. Norsuja, sarvikuonoja leijonia ym. Siis sellaisia eläimiä mitä esimerkiksi ei korkeasaaressa ole. Eläintarhalla on hieman puutetta rahasta joten jotkut eläimet (kuten jääkarhut) olivat todella pienissä häkeissä joissa ei ollu paljon tilaa liikkua, mutta korjaustöitä tehdään  jatkuvasti että saataisiin eläimille paremmat olot.

Loppuun sitten kysely joka on päättynyt ja vastauksia tuli siis 6 ja ne menee näin:
Kuinka monta kertaa kuukaudessa käyt kampaajalla?
1-2 kertaa/ kk - 33 %
enemmän kuin 2 krt/kk - 0 %
En käy joka kuukausi - 66 %
Värjään itse - 66 %

Ja kuva myös kynsistä jotka tein hieman äkäisesti koska en jaksanut mitään sen ihmeempiä lakkauksia tehdä.

4 kommenttia:

Tui Tui kirjoitti...

Ihania postauksia sulla täällä! Mullon kesätavote, et oppisin meikkailemaan vähän muutakin, kuin pelkkää ripsiväriä aina.. Saas nähdä :D Ja kiva kun löytää muitakin saman henkisiä ihmisiä, tykkään meinaan Tallinnasta kans aivan törkeen paljon!

Beautificationbox kirjoitti...

kiitoksia tosi paljon ! hmm joo.. no vaalea luomiväri niinkun kulman alapuolella korostaa silmiä ja eyelinerillä saakin sitte jo paljon enemmän näkyvyyttä! :) Joo tallinna oli kyllä varmaan yks kauneimmista paikoista missä oon ikinä käyny! :P

Tui Tui kirjoitti...

Kiitti vinkeistä, veikkaan kuitenkin, ettei blogissa nähdä tämän tädin naamataulua ensimmäsen, saatika toisenkaan yrityksen jälkeen :D

Beautificationbox kirjoitti...

heh, no kiva jos autto edes jotenki! mutta jos on sievät kasvot nii ei niitä kannata pilata liialla meikillä, mutta itsehän tiedät parhaiten! Nii, no tarpeeksi harjottelua nii sitten tulee jo siistit meikit! ;)