keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Touch of PINKY

Heipähei, tänään olin aika väsynyt ku olin nukkunut taas viimeyönä sen 4 tuntia, mietin siinä sitten että mitäs sitä keksis, ja olin jo laittamassa päiväunille kunnes sitten päätin ryhdistäytyä ja miettiä mitä voisin tehdä. Keksimpäs sitten että minulla on erittäin ihania tuotteita joita voisin esitellä! 
Olen rakastunut ! (klikkaa kuva suuremmaksi) Tämä tosiaankin on maailman ihanin suihkusaippua, sitä en kiellä ;) Silkinpehmeä c-vitamiinia ja oliiviöljyä sisältävä suihkusaippua elvyttää ihoa. Provitamiini B5 kosteuttaa ihoa ja vilkastuttaa ihosolujen toimintaa. NUUUH, voisinpa laittaa hajutestin jotenkin tämän ihmeellisen cybersekamelskan kautta tästä taivaallisen ihanasta tuoksusta, joka on aivankuin vastapoimittu metsämansikka, joten voit koittaa kuvitella.. Valitettavasti oma saippuani vetelee jo viimeisiään mutta on tämä sen verran ihana että taidanpas käydä ostamassa lisää. Got lo love it !

BJÖRK & BERRIES ~ Wild strawberry Shower
9.90 €
MADE IN SWEDEN


Toivelistalla on myös samaan sarjaan kuuluva vartalovoide joka on varmasti yhtä ihana kuin suihkusiappua. En ole vain saanut aikaiseksi ostaa sitä, toivottavasti saisin myös tämä ihanuuden omakseni mahdollisimman pian.

BJÖRK & BERRIES ~ Wild Strawberry Body lotion
19.90 €
MADE IN SWEDEN

Jos maailmassa pitäisi olla vain yksi hajuvesi se olisi tietenkin Dior ~ Miss Dior chérie. Eihän tätä tuoksua voi edes sanoilla kuvata on se vaan niin ihana. Tuote siis on ihana se on selvääkin selvempi, mutta myös hinta on aika ihana. Mutta jos olet true addict to perfume hajuvesi on santsaamisen arvoinen ja hintansa väärti. Siispä jos ei ole rahaa juuri nyt aloita säästäminen heti, tämä on hajuvesi joka jokaisen naisen tulisi omistaa. + Se on söpösti vaaleanpunainen
Miss Diorin saat siis omaksesi n. 60-80 € hinta riippuu ihan paikasta, joten tarkkaa hintaa en voi sanoa :)
Muista hankkia tämä kaunokainen heti hajuvesi-kokoelmaasi.





Jeppis, tässäpä viimeisenä vielä kuvaa kynsistäni jotka väkersin omin pikku kätösin hiki hatussa :D Luonnossahan kynnet näyttää huomattavasti paremmilta mutta koitin nyt kuitenkin saada jotenkuten ikuistettua yli tunnin aherrukseni. Tykkään tosi paljon lopputuloksesta! Taas kukkasia joihin olen kaiketi rakastunut koska niitä tulee laitettua aina kynteen kun kynteen, mutta siksi varmaan että ne on yksinkertainen tehdä ja ne näyttää hyvältä! Huomenna ohjelmassa olisi lentopalloa joten toivotaan nyt että kynnet säilyy ehjänä, en todellakaan haluaisi niitä nyt särkeä kun olen saanut ne kasvamaan jopa, vaikka vielä sinnikkäästi yritän saada ne kasvamaan vielä n. 1cm Pitempiin kynsiin voi tehdä enemmän kaikenlaista kivamukavaa sitten. En ottanut lakoista kuvia koska käytin vain alulakkaa, pinkilla lakkasin tipit ja valkoisella kynsilakalla tein kukkaset ja pilkut ja päälylakka, Not sou importantey I guess ! Nyt sitten seuraavaa postausta odotellessa :)

P.S Muistakaahan vastata kyselyyn! Se löytyy tuolta oikealla olevasta boxista ylimmäisenä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mullakin on ollut tuota suihkusaippuaa se on tosi hyvän hajusta :D

Beautificationbox kirjoitti...

Nii on! tykkään kans ite hulluna :)