sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Kysely

Eli nyt tuli pikku muutos koska blogger on ollu pari päivää poissa käytöstä niin, niin ei ole päässyt muokkaamaan näitä tekstejä yms, niin vastauksia on siis tullut tähän mennessä 15, tulokset meni siis uusiksi! elikkäs tässä siis toiset tulokset:
Onko sinulle väliä ovatko käyttämäsi meikit eläintestattuja?

Kyllä - 33 %
Ei - 53 %
Kyllä, mutta ei testatut ovat liian kalliita - 0 % 
Ei, eikä kiinnosta - 13 %

Kiitos vastanneille, ja uusi kysely on käynnissä, muistakaa vastata myös siihen !





Kynsiä tulee nyt kaksin kappalein, Eilen lakkasin valko-siniset kynnet, jotka oli tarkoitettu viikonlopuksi turkoosiin tuubimekkooni sopivaksi (esittelin sen aijemmassa postauksessa) kynsillä ei ollut ihan toivottua lopputulosta jotin otin ne suosiolla pois. Olin tänään keilaamassa, ja siellä kävi ihan niin kuin arvelinkin oikein puolen peukalon kynsi sai kyytiä keilatessa, vähän harmittaa koska olin saanut kasvatettua juuri kaikki kynnet saman mittaisiksi :( mutta tässä kuvaa kynsistä
Lakkoina toimivat
Dependin turkoosi, # 20
Racine valkoinen # 1
Dependin valkoinen Art liner # 1
+ Dependin pääly ja alulakka.


Näistä kynsistä pidän todella paljon, eivätkä ne vaatineet paljon aikaa koska ne oli helppo tehdä. Eiköhän näillä mennä sitten ainakin viikonlopun yli. Unohdin puhdistaa ylimenneet lakat sivusta mutta eikai se ketään häiritse, toivottavasti! ;)
Ajattelin myös tekaista videon söpöistä kesäkynsistä joten tässäpä olisi. Pahoittelen edelleen huonoa laatua kamerassa, mutta jotain selvää pitäisi saada kuitenkin :)
ENJOY

 

Ei kommentteja: